TOP Sport en Dansstudio

TOP Sport en Dansstudio is een samenwerking tussen Marlous Janssen en Bjorn van Veggel. In de gedachte van samen staan we sterker hebben we onze krachten op gebied van training en danslessen samengevoegd onder één dak.

TOP staat voor training, ontwikkeling en plezier. Iets waar wij dagelijks mee bezig zijn in onze danslessen en personal trainingen. Samen hebben we meer dan 20 jaar lesgeef ervaring, wij zijn ons altijd blijven ontwikkelen en hebben altijd plezier gehouden in wat wij doen.

Dit willen wij de mensen die bij ons trainen en dansen ook laten ervaren. De lange termijn staat voor ons dus op nummer 1!

Danszaal

Ons bedrijfspand bevindt zich aan de Telgterpoort 1 en 2 in Ermelo. Hier hebben wij maar liefst 200 vierkante meter tot onze beschikking. Wij hebben hier een moderne danszaal weten te realiseren met een speciale dansvloer en spiegels. De oppervlakte van de dansvloer bedraagt maar liefst 120 m2 (ongeveer 12 x 10 meter)

Vanaf 3,5 jaar oud ben je al welkom voor onze kinderdans lessen. Daarnaast geven we danslessen modern, jazz en hip-hop en hebben we meerdere wedstrijd teams!

Personal trainingstudio

In onze personal trainingsstudio maken wij gebruik van de nieuwste apparatuur en kennis. Vanuit onze visie op bewegen en trainen willen we samen met onze sporters bouwen aan hun nieuwe fysiek, revalideren of blessure preventief te werk gaan.

Kenmerkend voor onze trainingen zijn afwisseling. We houden ervan om in onze trainingen, vanuit een basis, heel veel te variëren en verschillende vormen van training te geven. Hierdoor zijn trainingen bij ons nooit saai, voor u en voor ons zelf.