Personal Training

Personal training in onze exclusieve trainingsboutique is voor ons elke dag feest. Samen met één van onze deskundige traingers gaan we samen aan de slag om te werken aan je persoonlijke doelstelling. De doelstellingen bepalen we samen.

De trainingsboutique bevindt zich in Ermelo, waar we 60 vierkante meter aan trainingsruimte hebben weten te creeëren.
Hier maken wij voor onze functionele krachttraining gebruik van de nieuwste apparatuur van Stride en Keiser.


Onze werkwijze

Onze werkwijze in de personal trainingen onderscheidt zich voornamelijk in de aanvang van deze trainingen. Waar u eerder altijd begon met het vertellen van uw doelstellingen, zullen wij u eerst onderwerpen aan een aantal onderzoeken. Hierdoor kunnen we, net zoals in onze Performance trainingen, objectief een beeld krijgen van u en uw lichaam. Vanuit het screening, intake en onderzoek gaan wij met u in gesprek over de te behalen doelstellingen. Bepalen van doelstellingen doen wij altijd samen met u, zo weten we allebei waar onze verantwoordelijkheden liggen.
Afhankelijk van de doelstelling bepalen we het aantal keer per week dat we met u gaan trainen. Dit is minstens 1x per week. Aanvullend hierop krijgt u van ons altijd een thuisschema.

De personal trainingen worden gegeven 1-op-1 of in een Duo vorm. Hierdoor hebben wij altijd alle aandacht voor u en uw proces. De tarieven voor de personal training kunt u vinden op onze tarieven pagina.

Personal training in onze exclusieve trainingsboutique? Neem contact op via onderstaande knop voor meer informatie of mail direct naar info@ursidaesportperformance.nl