Over Ursidae

Ursidae SportPerformance is opgericht door Bjorn van Veggel. Na een periode te hebben gewerkt in een High-End Fitness als bedrijfsleider en personal trainer merkte hij dat er behoefte was aan een andere uitdaging. Iets doen waar hij zich het beste bij voelt en de meeste energie uit haalt. Met dit in het achterhoofd is in 2021 Ursidae SportPerformance opgericht. Onze uitvalsbasis is Harderwijk, heerlijk centraal in het land.

Blessurepreventie, Return to Play en Performance training

Een nieuwe uitdaging. Vanuit de ervaring in de High-end fitness heeft Bjorn gemerkt dat er vooral veel vraag is naar begeleiding binnen de sport. Er is een grijs gebied tussen sport en de paramedische wereld, waar juist heel veel winst te behalen valt.
Hoe moet ik terug komen op niveau na die enkel blessure? Hoe zorg ik dat ik die enkel blessure juist niet krijg en hoe maak ik die stap in mijn fysiek naar een hoger niveau? Precies in dat grijze gebied ligt onze kennis. Wij helpen je echt in je sport!

Wij zijn er voor iedereen

Ursidae Performance is er voor iedereen die fysiek en mentaal een volgende stap willen zetten. Wil jij een start maken met sporten, wil je als sporter jezelf verbeteren of wil je terugkomen op niveau na een blessure? Voor elk niveau en alle sporten kan er plan opgesteld en uitgevoerd worden. Samen kijken we naar het doel en bepalen we of het haalbaar is. Zo krijg je altijd een eerlijk advies.

Heb jij een sportdoel of hulpvraag en ben jij benieuwd of ik wat voor je kan betekenen? Neem dan contact op via ons contactformulier of mail direct naar info@ursidaesportperformance.nl.


Je vraagt je natuurlijk af waar de naam Ursidae SportPerformance vandaan komt! De naam van de oprichter, Bjorn, betekent in de Scandinavische landen Beer. Beren vormen een familie binnen de orde der roofdieren(Carnivora). Deze familie hebben ze ook een naam gegeven, Ursidae.