Personal Training

Personal training kennen we in allerlei soorten en maten. Een overeenkomend gegeven is, wanneer u personal training hebt, dat er altijd een afspraak gemaakt word voor de trainingen. Hierdoor ontstaat er een stok achter de deur.

De personal trainingen worden in onze eigen trainingsboutique in Ermelo gegeven. We maken voor onze functionele krachttraining gebruik van de nieuwste apparatuur van Stride en Keiser.


Onze werkwijze

Onze werkwijze in de personal trainingen onderscheidt zich voornamelijk in de aanvang van deze trainingen. Waar u eerder altijd begon met het vertellen van uw doelstellingen, zullen wij u eerst onderwerpen aan een aantal onderzoeken. Hierdoor kunnen we, net zoals in onze Performance trainingen, objectief een beeld krijgen van u en uw lichaam. Vanuit het screening, intake en onderzoek gaan wij met u in gesprek over de te behalen doelstellingen. Bepalen van doelstellingen doen wij altijd samen met u, zo weten we allebei waar onze verantwoordelijkheden liggen.
Afhankelijk van de doelstelling bepalen we het aantal keer per week dat we met u gaan trainen. Dit is minstens 1x per week. Aanvullend hierop krijgt u van ons altijd een thuisschema.

De personal trainingen worden gegeven 1-op-1 of in een Duo vorm. Hierdoor hebben wij altijd alle aandacht voor u en uw proces. De tarieven voor de personal training kunt u vinden op onze tarieven pagina.

Interesse in Personal training in onze trainingsboutique of aan huis? Neem dan contact op via onderstaande knop of mail direct naar info@ursidaesportperformance.nl